Ana Sayfa » Tanıtım » 2024 İçin Kazanç  Sağlayacak Garantili İş Fikirleri!

2024 İçin Kazanç  Sağlayacak Garantili İş Fikirleri!

2024 İçin Kazanç  Sağlayacak Garantili İş Fikirleri!, İş Fikirleri arayışında olanlar için Türkiye de olmayan iş fikirlerinin yanı sıra az sermaye ile çok kazandıran mesleklere değineceğiz.

2024 yeni iş fikirleri nelerdir?

Günümüzde yeni iş fikirleri olarak çok gündem olan konular arasında dijital dünyada yapılan çalışmalar geliyor.

Blog Yazarlığı

Blog sayfası oluşturup, iyi olduğunuz konularda rutin paylaşımlar yaparak kazanç sağlamak mümkün. Google algoritmalarına paralel düşecek içerikler üretmek mühim. Okuyucuların ilgisini çekebilecek faydalı paylaşımları web sayfanız üzerinde yaparak Adesense üzerinden gelir elde edebilirsiniz.

Dilerseniz blog sayfanız üzerinden ortaklık ve reklam anlaşmaları yaparak satışta sağlayabilirsiniz.

Grafik tasarımı

Grafiksel çalışmalar ile logo tasarımı, kapak tasarımları, sosyal medya post paylaşımları için elde edilen tasarımlar ile kazanç sağlamak mümkün olabilmektedir.

Editörlük

Hali hazırda yayında bulunan birçok web sitesi işini düzgün bir biçimde yürütmekte olan editörlere ihtiyaç duymaktadır. Özgün ve rutin olarak yapılan editoryal işlemler sayesinde birçok farklı web sitesi sahibinden kolayca iş alarak düzenli bir gelir elde edebilirsiniz.

E Ticaret

Yine gelişmiş teknolojiden faydalan birçok kişi kendi üretimleri olan ürünleri e ticaret sayfaları kurarak satış yapabilmekte. Instagram üzerinden kitlelere doğru yöntemler ile İnfluencer olarak hesabınız sayesinde satış yaparak kolayca gelir elde edebilirsiniz.

Ek İş Fikirleri Nelerdir?

Normal mesleğinizin dışında arda kalan zamanlarda ek iş yapmak ister misiniz?  Az çok demeden bütçesine katkı sağlamak isteyenler basit birkaç yöntem ile kazanç sağlayabilmektedir.

Poşet fabrikalarından kilogram bazlı naylon poşetler satın alarak üzerine komisyon eklenerek Pazar, market ve buna benzer alanlarda satış yapılarak günlük sıcak para kazanılabilir.

Yine bulunduğunuz semtin yoğun olan rotasyonlarında simit ya da su satma yöntemi de az da olsa kısa sürede kazanç sağlayan bir seçenektir.

Evde boş vakti olan kadınlar için özellikle tekstil fabrikalarında eve iş almak mümkündür. Havya ile gipür kesme işi günümüzün en popüler işlemleri arasında yerini alıyor.

 Türkiye de Olmayan İş Fikirleri

Ülkemizde olmayan iş fikirlerine değinecek olursak; İnsanların yaşadıkları stresi azaltmaları amacıyla stres odaları oldukça popüler.

Bir oda içerisine bırakılan çeşitli ev eşyaları bir balyoz yardımı ile sinir stres sahibi kişiler tarafından kırılmaktadır.

Bu yenilikçi iş fikri, 30 dakika ile 1 saat olmak üzere güzel fiyatlar ile hizmet vermektedir.

İş kurma fikirleri

Evde iş fikirlerinin yanı sıra küçük bir dükkan açarak kazanç sağlamak isteyenler için tavsiyelerimiz az maliyetli ama bir takım bilgi gerektiren konularda olabilir.

Terzi

Terzi dükkanları her daim çeşitli konularda ihtiyaç oluşturur. Bir etek, pantolon paçası kısaltmak için dahi oldukça tercih edilir. Eğer bu konuda bir bilginiz varsa en güzel ve kolay kazanç sağlamak için bir terzi girişimi düşünülebilir.

Lokanta

El lezzetinize güveniyorsanız, gün boyu farklı öğünlerde kapınızı çalacak olan insanlar için çeşitli yemekler hazır edebilirsiniz. Güzel çorbalar birkaç kaliteli ana yemek ve geleneksel tatlı ile yoğun insan geçişinin bulunduğu noktalarda bu işe giriş yapabilirsiniz.

Kişisel Bakım Bayiliği

İş fikirleri konusunda emin adımlar atmak isteyen kişilerdenseniz bir parfüm markasının bayiliğini de alabilirsiniz. Kişisel bakım anlamında vazgeçilmeyen ürünlerden olan deodorant ve parfüm ürünleri için

Kuaför Salonu

İşini güzel yapan bir bilgi ve beceriniz bulunuyorsa; kuaför dükkânı da her daim ilgi bulan bir meslek olarak düşünülebilir.

Kişiler farklı zamanlarda kişisel bakımları için rutin olarak kaş, saç, makyaj ve buna benzer bakımlar için kuaför arayışına girmektedir.

İşini profesyonellikle yürüten dükkân sahipleri zamanla güzel kazanç elde edebilen bir hale gelebilir.

Küçük sermaye ile ne iş yapılır?

Az Sermaye ile kolayca kurulabilecek iş fikirlerine birkaç örnek vermek gerekirse;

  1. Çocuk eğlence merkezi
  2. Bebek Giyim Mağazası
  3. Kahvaltı salonu
  4. Gün evi açmak
  5. Parti Evi Açmak
  6. İkinci el bit pazarı açmak
  7. Hediye Tasarımcılığı
  8. Tişört Tasarlayıp Satmak
  9. Organizasyon Şirketi Kurmak
  10. Danışmanlık Hizmeti Vermek
  11. Yazılım ve web geliştirme
  12. Çeviri hizmetleri
  13. Sosyal medya yönetimi
  14. İnternet araştırmaları
  15. Video ve ses prodüksiyonu

Ek iş fikirleri konusuna dair günümüzün seçkin ve gerçekten kazanç sağlayan mesleklerinden kısaca bahsetmeye gayret ettik. Sizler de bu işlerin dışında kalan önerileriniz varsa alttaki yorumlar kısmına yazın lütfen.

🚀 Sevgiyle hazırladık, BizdeKalmasin ekibi 🎮 | bizdekalmasin.com 

Yorum yapın