Ana Sayfa » Rehber » 16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları – 16641 Ya Latif Mucizesi

16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları – 16641 Ya Latif Mucizesi

16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları ve 16641 Ya Latif Mucizesi yazımız ile karşınızdayız. Bu yazımız içerisinde bolluk ve bereket isteyen, çeşitli rızık, iş veya maddi durum problemi yaşayan kişilerin ettikleri bir duayı sizlerle paylaşıyor olacağız. Ayrıca Bismillahil Ya Latif, 16641 Ya Latif Nasıl Çekilir? gibi konulara da değineceğiz. Bunun yanında diğer dua yazılarımıza da ilgili bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

16641 Ya Latif Nedir?

Allah-u Teala’nın 99 adından birisi olan Latif ism-i şerifi, Lütfetmekten gelmektedir. Bilinen bilinmeyen tüm yollardan ve sebeplerden kullarına iyilik ve güzellik ihsan eden zat anlamı taşımaktadır. 16641 Ya Latif Nedir?Diye soracak olursanız, önce Yüce Rabbimizin Latif adının anlamını tam bilmek gerekir. Kullarına iyilikler ve güzellikler bağışlayan yüce yaradan anlamı taşımaktadır.

Ayrıca 41 Fetih Suresi Okuyanların Yorumları ile alakalı yazımıza da göz atabilirsiniz.

16641 Ya Latif Nasıl Çekilir?

Bu dua usulü genellikle çeşitli arzu ve istekleri olan, evlenmek isteyen, iş sahibi olmak isteyen, bolluk ve bereket isteyen, çocuğu olsun isteyen birçok kimse tarafından uygulanmaktadır. Bunun yanında 16641 Ya Latif Nasıl Çekilir? Sorusuna gelmeden evvel ne zaman çekileceğini söyleyelim. Sabah güneş doğarken, ikindi sonrasında, akşam namazı sonrası ve gece yarısından sonra bu zikri yapabilirsiniz. Cuma günü olması gerekmektedir.

  • Cuma gününde belirli saat dilimlerinde yapılır.
  • Her gün 133 kere “Ya Latif” ism-i şerifi okursanız, zor işleriniz kolay hale gelir.
  • Eğer her gün 698 kere “Bismillahil Latif” Diye okursanız da Allah izin verirse arzularınız gerçekleşir.
  • Her gün 9 kere “Bismillahil Latif” derseniz de Yüce Rabbimiz rızık verir ve bereket sağlar.

Bunları yaptıktan sonra istediğiniz ve arzuladığınız şeyi Allah’tan isteyin. Ya Latif zikri ile arzularınızı ve isteklerinizi Allah’a iletmenin bir başka yoludur. Allah dualarını kabul eylesin. Önemli bir diğer detay ise Ebcet değeri 129’dur. Zikir sayısı ise 258’dir. En fazla zikir edebileceğiniz sayı ise 16.641’dir.

16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları

Yüce Rabbimizden çeşitli istek ve arzuları olan kişilerin sıklıkla uyguladıkları bu zikir usulü birçok insan tarafından halen sık sık kullanılmaktadır. Çocuğu olmayanlar, evlenmek isteyenler, maddi sıkıntı çekenler, çeşitli hastalıklarla uğraşanlar gibi çeşit çeşit problemi olan kişiler bu metodu uygulamışlardır. Şimdi ise daha evvel denemiş olan 16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları sizlerle:

  • 2 aydır okuyorum, Allah’ıma şükürler olsun ki birçok şey yolunda gidiyor. Hem içim huzurla doldu hem de dileklerim gerçekleşti.
  • Allah’a hamdolsun daha yeni başlamama rağmen birçok güzel şey ile karşılaştım. Allah sizlerin de dualarını kabul eylesin.
  • İstediğimiz şeyler hayırlı ve güzelse, yaptığımız ibadetler ile de Allah-u Teala bizleri ödüllendirmektedir. Ben onu farkettim.

Ayrıca 41 Vakıa Suresini Okuyanların Yorumları ile alakalı yazımıza da göz atabilirsiniz.

16641 Ya Latif Okuyanlar

Allah’ın ism-i şerifi olan Latif, okuyan kişiler tarafından yorumlanmaktadır. Son derece güzel dönüşler gelmektedir. Arzu ettiğiniz ve istediğiniz şeyler hayırlı ise ve Allah’ta izin veriyorsa gerçekleşecektir. Şimdi 16641 Ya Latif Okuyanlar ile ilgili birkaç görüş paylaşalım:

“Çok güzel bir dua eşim ve ben maddi sıkıntılarımız için ettik. İnşallah Rabbim kabul eyler!”

Rabia Hanım

“Yeğenimin bir sağlık problemi nedeniyle bol bol dua ediyorum. 1,5 aydır da Ya Latif okuyorum. İnşallah kabul olur. Sizlerin de duaları kabul olsun, İnşallah.”

Engin Bey

Ayrıca 41 Amenerrasulü Okuyanların Yorumları ile alakalı yazımıza da göz atabilirsiniz.

Bismillahil Ya Latif Fazileti

Ya Latif Fazileti
Ya Latif Fazileti

Bu duayı Cebrail’de (A.S.) okurmuş. Hatta Hz. Meryem ve Hz. İsa da bu esma ile lütfedilmiştir. Bunun yanında çeşitli Bismillahil Ya Latif Fazileti aşağıda sizlerle paylaştık:

  • İman gücünüz ve ibadet yapma isteğiniz artar.
  • Allah-u Teala’nın sevgisini kazanan kullar arasında olursunuz.
  • Maddi, manevi durumlar, rızık, iş veya hemen hemen her konu ile alakalı isteklerde bulunabilirsiniz. Allah nasip ederse de dualarınız kabul olacaktır.
  • İnsanlar tarafından sevilen bir kimse olacaksınız. Bu da Ya Latif Fazileti arasındadır.

Ya Latif:

“Allâhu latîfun bi ibâdihî yerzuku men yeşâu, ve huvel kavîyyul azîz(azîzu).”

Şûrâ Suresi 19. Ayet

اَللّٰهُ لَط۪يفٌ بِعِبَادِه۪ يَرْزُقُ مَنْ يَشَٓاءُۚ وَهُوَ الْقَوِيُّ الْعَز۪يزُ۟

Şûrâ Suresi 19. Ayet

16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları ile alakalı sıkça sorulan soru ve cevapları sizler için derledik:

Diğer dualar ile alakalı bilgilendirmelerimiz ve yazılarımıza da aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bizdekalmasin.com bağlantısından da ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

4.3/5 - (3 Oy)
“16641 Ya Latif Okuyanların Yorumları – 16641 Ya Latif Mucizesi” üzerine bir yorum
  1. Ben de okumaya niyetliyim Rabbim ihlâsla okuyan her mümin kardeşimizin sıkıntısını gidersin ve hayırlı lutuflarda bulunsun.Amin

    Cevapla
Yorum yapın