Ana Sayfa » Okunacak Dualar » 1001 Fatiha Mucizesi Yaşayanlar – 1001 Fatiha İle Dilek Duası

1001 Fatiha Mucizesi Yaşayanlar – 1001 Fatiha İle Dilek Duası

1001 Fatiha Mucizesi Yaşayanlar ve 1001 Fatiha İle Dilek Duası yazımız ile karşınızdayız. Her Müslüman’ın kesinlikle bilmesi gereken bir sure olan Fatiha suresi çok faziletli bir suredir. Yüce Allah tarafından da farz kılınmıştır. Özellikle 5 vakit namazda her rekatta okunması gerekir. Fatiha suresinin anlamı Allahtan başka yaratıcı olmadığını ve yalnızca Allah’a kulluk edileceğine bununla birlikte sadece ondan yardım isteneceği anlatılmaktadır. Yazımız içerisinde sizlere bu sureyi 1001 kere okuyanların yaşadığı mucizelerden bahsedeceğiz. Ayrıca dilerseniz diğer okunacak dualar kısmına da göz atabilirsiniz.

1001 Fatiha Okumanın Fazileti

1001 Fatiha Okumanın Fazileti say say bitmez. Bu yüzden kesinlikle bu sureyi ezbere bilmeniz gerekmektedir. Çünkü hastaların şifası için maddi ve manevi sıkıntıda olanlar için kesinlikle okuması gerekir. Bunun dışında borcu olanların kısa sürede borcunu ödeyebilmesi için de okunmaktadır.

1001 Fatiha okurken her 100. Fatiha sonunda;

Allahümme inni eselüke fethan mübinen ve nasran azizen ve safhan cemilen bi hurmeti fatihatin futuhatin meftuhatin min ilmi ummil kitabi li diniyettin ittilaaiyyettin ala usuuliha fil ğaybi Allahu latifun bi ibadihi yerzuku men yeşa’ u ve hüvel kaviyyul aziz duası okunmalıdır. Ayrıca 1001 Fatiha bittikten sonra son olarak

Allahümme ya cami’ a’ l asvati ya mucibe’d da’avati ya alimessırri vel hafiyyati bi hakkı suretil fatiha vel bakarati vel enami ve bi hakkı kef ha ya ayn sad ve bi hakkı suretil fatihati ikdi hacati fi hazihis saati birahmetike ya erhamer rahimiyn okunmalıdır.

1001 Fatiha Okuyanların Yorumları

İnsanların zor durumda kaldıkları zaman 1001 kere Fatiha suresini okuduğunu fark ettik. Bu yüzden 1001 Fatiha Okuyanların Yorumlarını incelediğimizde özellikle sağlık sorunu olan insanların sağlığının düzeldiğini fark ettik. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan Tuvalete Girerken Okunacak Dualar yazımızı da inceleyebilirsiniz. İşte o yorumlar şu şekildedir:

  • Annemin ameliyatı vardı sağ salim çıkması için 1001 kere okudum. Çok şükür şimdi sağ salim çıktı.
  • Kiramı bu ay ödeyemeyeceğim diye çok düşünüyordum. Bu duadan sonra işlerim açıldı kiramı da ödedim.
  • Hayırlısıyla kısa sürede evlenmek için 1001 kere okudum. İnşallah kısa sürede bir kısmet çıkar.

1001 Fatiha İle Dilek Duası

1001 Fatiha İle Dilek Duası
1001 Fatiha İle Dilek Duası

Müslüman alemi için şüphesiz en önemli dua Fatiha suresidir. Bu yüzden her Müslüman’ın kesinlikle ezbere bilmesi gerekmektedir. Fatiha suresini 1001 kere okuyan insanların tüm dileklerinin kabul olduğu söylenmektedir. İşte 1001 Fatiha İle Dilek Duası şu şekilde okunmaktadır:

  • Euzü billâhi mineşşeytanirracim Bismillâhi’rrahmâni’rrahim
  • Elhamdü lillâhi rabbil alemin
  • Errahmânir rahim
  • Mâliki yevmiddin
  • Iyyâke na’büdü ve iyyâke nestein
  • Ihdine’s-siratal müstakim
  • Siratallezine en’amte aleyhim
  • Gayril mağdubi aleyhim veleddallin
  • ..Amin..“

1000 Fatiha İle Dilek

1000 Fatiha Mucizesi yaşayan insan sayısı çok fazladır. Çünkü 1001 kere okumanın oldukça fazla fazileti bulunmaktadır. Fakat doğru şekilde uygulamanız gerekmektedir. Bu yüzden her 100 defa Fatiha okuduktan sonra okumanız gereken duayı okumalısınız. İnsanlar hastalandıkları zaman veya maddi sıkıntı çektikleri zaman 1000 Fatiha İle Dilekleri kabul olmaktadır. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan 7 Gün Ayetel Kürsi Okuyanların Yaşadıkları yazımızı da inceleyebilirsiniz.

313 Fatiha Mucizesi Yaşayanlar

İnsanlar 313 kere Fatiha okumadan önce etkilerini merak etmektedir. Bu yüzden 313 Fatiha Mucizesi Yaşayanların yorumlarını araştırmaktadırlar. 313 kere Fatiha okuyanlar yalnızca Allahtan yardım istedikleri için çok önemlidir. Özellikle sınavlarınızda başarılı olmak için 313 kere Fatiha okuyabilirsiniz.

Ana sayfaya bizdekalmasin.com bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Okunacak dualar kategorisindeki diğer yazılarımızı okumak istiyorsanız eğer aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Son olarak 1001 Fatiha Mucizesi Yaşayanlar yazımızın sonuna geldik. Okuduğunuz için teşekkür ederiz.

4.2/5 - (6 Oy)
Yorum yapın