Ana Sayfa » Okunacak Dualar » 4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları – Mucizesi Yaşayanlar

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları – Mucizesi Yaşayanlar

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları ve 4444 Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar yazımız ile karşınızdayız. Bu yazımızda Salat-ı Tefriciye nedir? Nasıl okunur? Okuyan ve yaşayan yorumları, aşk, para ve çeşitli durumlarda nasıl kullanılmaktadır. Ona bakacağız. Bunun yanında dilerseniz diğer okunacak dualar kısmına bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Ayrıca dilerseniz 4444 Salatı Tefriciye duasını da aşağıdan dinleyebilirsiniz:

4444 Salatı Tefriciye Duası Nedir? Nasıl Okunur?

Her türlü arzu, istek, sıkıntı, maddi veya manevi ihtiyaçlar gibi dileklerinizi bu dua ile Allah’tan isteyebilirsiniz. İbadet etmek ve dualar ile beraber Allah-u Teala’yı zikretmek çok önemlidir. Özellikle de Allah, arzu ve isteklerinizi söyleyin şeklinde emir buyurur. Bizler de mümkün ölçüde isteklerimizi dile getirmeliyiz. Şimdi 4444 Salatı Tefriciye Duası Nedir? Nasıl Okunur? Derseniz de adım adım açıklayalım:

  1. Abdest almadan okunmaktadır. Fakat almanız daha iyi olacaktır. Abdestinizi alın.
  2. Kıbleye doğru yönelip 7 kere Euzu Besmele çekin.
  3. Daha sonra niyetinizi dile getirin.
  4. Ardından 7 adet Fatiha suresi, 3 adet de İhlas suresini okuyun.
  5. Ardından aşağıda da vermiş olduğumuz Salatı Tefriciye duasını okumalısınız.
  6. 4 günde her gün 1111 adet olacak şekilde okunmalıdır.
  7. 1111 adet dua bittikten sonra “Allah’ım, varlığının sonsuz yüceliğine ve hikmetinin sınırsız kudretine itimat ederek yaptığım bu duayı, amacıma ve niyetime ulaşmak için kabul buyur. Âmin.” Şeklinde bir cümle ile duanızı bitiriyorsunuz.

Ayrıca dilerseniz Ve Huvel Kaviyyul Azîz Okuyanların Yorumları yazımızı da inceleyebilirsiniz.

4444 Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

4444 Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar
4444 Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

Bu duayı okuyup ardından yaşadıkları şeyleri bizlerle paylaşan birçok kişi bulunmaktadır. O kişilerin yorumlarından bazılarını sizler için derledik. Her türlü derde ve sıkıntıya iyi gelen, sorunları çözen, arzularınızın yerine gelmesini sağlayan 4444 Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar tarafından yapılmış yorumlar:

“7-8 senedir çocuk yapmak için uğraşıyoruz fakat bir türlü olmamıştı. Bu dua sayesinde çok şükür şuan 3 aylık hamileyim. Bol bol ettik yaklaşık 1 senedir ediyoruz. Allah herkese nasip eylesin.”

Nergis Hanım

“İşimden atılmıştım yaklaşık 4 ay evvel ve maddi olarak zor durumdaydım. Ben de internette bu duayı gördüm ve okumaya başladım. Sonrasında şuan iyi bir işim ve maaşım var çok şükür.”

Mahmut Bey

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları

Her türlü isteğiniz için bu duayı okuyabilirsiniz. Özellikle 4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumlarını incelediğinizde niçin okumanız gerektiğini bir kez daha görmüş olacaksınız. Çünkü insanlar dua ederek Yüce Allah’tan isteklerini dile getirir. İşte o yorumlar şu şekildedir:

  • Uzun zamandır bir kızın peşinden koşuyordum. Olması için çok dua ettim fakat bir türlü olmuyordu. Bu duayı ettikten sonra çok şükür birlikte olduk.
  • Birçok problem ve derdim vardı. Allah’ıma bin şükür kurtuldum.
  • Birkaç aydır maddi sıkıntı içerisindeydim. Fakat sürekli dua ediyordum. Allah’a binlerce kez razı olsun ki dualarım kabul oldu durumum düzeldi.

Ayrıca dilerseniz 41 Meryem suresi ile hamile kalanlar yazımızı da inceleyebilirsiniz.

4444 Salatı Tefriciye Mucizeleri

Büyük din alimlerinin bu dua hakkında söyledikleri pek çok şey bulunmaktadır. Bunlardan sizlere bahsedeceğiz. Öncelikle duanın 4444 kere okunması gerektiğini tekrar sizlere hatırlatalım ama farklı adetlerde de farklı sonuçları bulunmaktadır. İşte 4444 Salatı Tefriciye Mucizeleri:

  • Günde 41 kez okumak, rızkı artırır ve bereket, bolluk sağlar.
  • Her gün 21 kere okuyan ise bol maddi imkana sahip olur.
  • 5 vakit namazdan sonra 11 adet okuyan da bereket ve bolluk kazanır.
  • Her gün 100 adet okursanız da arzu ettiğiniz şeye, dileğinize ulaşırsınız.

4444 Duası Okuyanların Yorumları

Çeşitli belaların def edilmesi, sıkıntılardan, kazadan ve beladan kurtulma, arzu, istek ve güzellikler ile birlikte olmak için okunan ve de ülkemizde hemen hemen herkesin bildiği 4444 Duası Okuyanların Yorumları ile karşınızda olacağız:

  • 3 adet evladım var onların güzel meslek sahibi olabilmesi ve de güzel bir gelecekleri olması adına okuyorum. İnşallah güzel sonuçlar ile karşılaşacağım. Çünkü etrafımdan bu duayı çok duydum.
  • Son derece etkili bir dua tavsiye ederim geçen yıl trafik kazası geçiren ve bir takım sıkıntıları olan yakınım için ettik. Ve çok şükür şimdi durumu iyi.

4444 Salatı Tefriciye Duası Kaç Günde Okunmalı?

4444 Salatı Tefriciye Duası Kaç Günde Okunmalı? Sorusu son zamanlarda sık sık karşımıza çıkmaktadır. Fakat doğrusu günde kaç kere okunmalı bunun için birçok yanlış bilgi bulunmaktadır. Dualarınızın kabul olmasını istiyorsanız 4 gün boyunca günde 1111 kere bu duayı etmeniz gerekmektedir.

Ayrıca dilerseniz 41 Vakıa Suresini Okuyanların Yorumları yazımızı da inceleyebilirsiniz.

4444 Salatı Tefriciye Duası Abdestsiz Okunur Mu?

Her türlü dileğinizin kabul olması için okunan Tefriciye duası okunabilir. Özellikle abdestsiz bir şekilde de okuyabildiğiniz için insanlar sık sık gündelik hayatlarında bu duayı tekrar etmektedir. Fakat yine de abdest alıp okumanız daha faydalı olacaktır. Böylece 4444 Salatı Tefriciye Duası Abdestsiz Okunur Mu? Sorusunu cevaplamış olduk.

4444 Salatı Tefriciye Aşk – 4444 Duası ile Sevdiğine Kavuşanlar

Duaların birçok tesiri bulunmaktadır. Aşk için ve hayırlı evlilikler için de bu dua okunmaktadır. Özellikle de 4444 Duası ile Sevdiğine Kavuşanlar tarafından yapılan yorumlarla da karşınızdayız. Şimdi sizlere birbirinden güzel ve anlamlı 4444 Salatı Tefriciye Aşk Yorumları:

  • Sevgilime kavuştum bu dua sayesinde Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun bu şekilde güzel günler gördük.
  • 2 yıldır ayrı olduğum kız arkadaşım ile geçen hafta tekrar barıştık. Ve de evlenmeyi düşünüyoruz. 2-3 aydır bu duayı okuyorum. Hayırlısı ve güzeli neyse herkes için öyle olsun İnşallah.

Ayrıca dilerseniz İşlerin Rast Gitmesi İçin Okunacak Dualar yazımızı da inceleyebilirsiniz.

4444 Salatı Tefriciye Duası Fazla Okunursa Ne Olur?

Fazla okunması veya az okunması halinde bir sıkıntı veya duanızın kabul olmama durumu yoktur. Aksine Bu bir dua olduğu için az da çok da okunsa Allah-u Teala kabul buyuracaktır. 4444 Salatı Tefriciye Duası Fazla Okunursa Ne Olur? Derseniz de bir şey olmaz. Ama sayıya dikkat etmeniz tesiri açısından bir miktar da olsa önemlidir.

Salatı Tefriciye Arapça Okunuşu

Çok sevilen ve birçok derde deva olan Salatı Tefriciye Arapça Okunuşu sizlerle:

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

Salatı Tefriciye Arapça Okunuşu

Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

Salatı Tefriciye’nin mucizeleri hakkında çeşitli hikayeler ve inanışlar vardır ancak bunlar kesin olarak doğrulanmamıştır. İslam dininde salatı tefriciye, Hz. Muhammed (sav) için yapılan özel bir dua olarak kabul edilir ve manevi bir etkiye sahip olduğuna inanılır. İbadeti yapan kişilerin, ruhani bir huzur ve sükunet hissettiği ve hayatlarındaki olumlu değişiklikleri deneyimlediği söylenir.

Ancak, Salatı Tefriciye’nin mucizevi güçlere sahip olduğu konusunda herhangi bir kanıt yoktur. Salatı Tefriciye, İslam dininin öğretilerine uygun olarak yapılan bir dua ve inançla yapıldığında manevi faydaları olduğuna inanılır. Bu sebeple, salatı tefriciye yaparak manevi hayatını zenginleştiren kişilerin yorumları diğer insanlar için faydalı olabilir. İşte genel olarak Salatı Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar bu şekildedir.

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları ile alakalı çeşitli soru ve cevapları aşağıda bulabilirsiniz:

Ayrıca dilerseniz diğer okunacak dualara da aşağıdan erişebilirsiniz.

Bunun yanında ana sayfamıza da bizdekalmasin.com bağlantısından erişebilirsiniz.

5/5 - (1 Oy)
“4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları – Mucizesi Yaşayanlar” üzerine 3 yorum
  1. Ben bu duayı 9 yıl önce 4 günde bitirip rabbime eşim için dua etmiştim.Rabbim senden sadece eşimi istiyorum onu bana nasip et demiştim ve aradan 1 ay gibi bi kısa süreden sonra hiç ummadığım kısa bir zaman sonra eşimle evlenmiştim.Şükürler olsun ki şu an duamda ettiğim eşimle evliyim ve 3 çocuğum var.

    Cevapla
  2. ben selavati tefriceyi 2019 yilinda recep ayinda başlamıştım ev almak niyetiyle ramazdan evimi alabilmiştim çok şükür okumak isteyen herkese Rabbim nasip etsin

    Cevapla
Yorum yapın